Merkurius - Uusi korkealaatuinen liikejuridiikan asianajotoimisto Tampereelle

Asianajotoimisto Merkurius Oy aloittaa toimintansa 1.1.2018 Tampereella. Toimiston osoite on Keskustori 5. Toimiston kaikki kymmenen asiantuntijaa (8 lakimiestä, Office Manager ja Marketing Manager) työskentelivät ennen Merkuriuksen perustamista Asianajotoimisto Merilampi Oy:ssä. Merkurius jatkaa toimintaansa samoissa tiloissa Keskustorilla kuin aiemmin ja irtautuminen Merilammesta tapahtui hyvässä hengessä.

Mihin Merkurius keskittyy?

Merkurius keskittyy pelkästään liikejuridiikkaan. Toimintamme kolme keskeistä ydinaluetta ovat Sopimukset, Yrityskaupat ja yhtiöoikeus sekä Liikejuridisten riitojen ratkaisu.

Miksi spin-off?

“Toimistossa oli niin hyvä vire ja tiimillä kova eteenpäin menemisen halu, että se johti meidät ottamaan tämän askeleen. Olimme pitkään toimineet hyvin itsenäisesti Merilammen sisällä, joten Merkurius oli luonnollinen jatkumo tuolle kehitykselle. Asiakkaidemme reaktiot tämän uutisen johdosta ovat olleet positiivisia ja pystymme nyt entistä ketterämmin vastaamaan heidän tarpeisiinsa” sanoo Merkuriuksen toimitusjohtaja Lassi Kettula.

“Tampereen yrityskentän tilanne on kehittynyt erittäin suotuisasti, vientiklusteri on vahva ja uudet teknologiat ja ratkaisut ovat erittäin kiinnostavia, ne haastavat myös perinteiset ajattelumallit ja myös palveluntuottajien on muututtava”, toteaa Merkuriuksen teknologiatoiminnoista vastaava osakas Jussi Lampinen.

Toimiston asiantuntijoiden kehitysohjelma

Varmistamme palvelumme korkean laadun ja asiantuntijoidemme jatkuvan kehityksen sillä, että meillä on toimistossa jokaisella henkilökohtainen kehitysohjelma. Kannustamme toisiamme eteenpäin hyvässä ja rakentavassa hengessä. Asetamme aina riman korkealle ja pelkkä hyvä suoritus ei ole riittävä meille.

Tavoitteemme

Merkuriuksen kolmas osakas Heli Piksilä-Rantanen toteaa, että lähtökohtana kaikessa toiminnassa on korostettu ratkaisuhakuisuus. Juridiikka on meille palveluammatti. Ilman asiakkaan tavoitteiden oikeaa ymmärtämistä ei juridisessa palvelutoiminnassa voi onnistua. Me olemme päättäneet innostua ja onnistua.

ASIANAJOTOIMISTO MERKURIUS OY

Lisätietoja:

Partner | CEO Lassi Kettula, + 358405527276