Asianajajat Kirsi-Marja Salokangas ja Tomi Kauppinen nimitetty Merkuriuksen osakkaiksi

Asianajajat Kirsi-Marja Salokangas ja Tomi Kauppinen on kesäkuussa 2018 nimitetty Merkuriuksen osakkaiksi. ”Merkuriuksen pelikirjassa kova työ, innostus ja jatkuva kehitys ovat keskiössä. Kirsi-Marjan ja Tomin erityisasiantuntemus ja asenne vahvistavat hienosti tiimiämme ja olemme iloisia, kun saamme heidät rakentamaan tätä tarinaa ”, toteaa Merkuriuksen toimitusjohtaja Lassi Kettula.

Kirsi-Marja Salokangas on erikoistunut kilpailuoikeuteen, julkisiin hankintoihin ja riitojen ratkaisuun, joiden parissa hän on työskennellyt 13 vuoden ajan Suomen suurimmissa liikejuridiikkaan erikoistuneissa asianajotoimistoissa ja tuomioistuimessa. Hänellä on pitkä kokemus julkisista hankintamenettelyistä ja muutoksenhakuprosesseista. Hän hoitaa tällä hetkellä yhtä Suomen laajimmista kartellioikeudenkäynneistä korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus vaativien riita-asioiden hoitamisesta niin yleisissä tuomioistuimissa kuin välimiesmenettelyssä.

Olen todella innoissani, että saan ottaa tämän askeleen urallani juuri Merkuriuksessa. Meidän koko tiimillä on vahva yhteinen visio suoraviivaisista asianajopalveluista. Meille kaikille on tärkeää, että Merkurius on erinomainen työpaikka, jossa jokaisen kehitystä tuetaan ”, toteaa Kirsi-Marja Salokangas.

Tomi Kauppisella on laaja-alainen kokemus erilaisista sopimus- ja yhtiöoikeudellisista asioista ja oikeudenkäyntimenettelyistä. Lisäksi hän on ollut mukana lukuisissa yritysjärjestelyissä. Hän hoitaa erilaisia maksukyvyttömyysmenettelyihin liittyviä toimeksiantoja. Hän on toiminut mm. kymmenissä yrityssaneerauksissa selvittäjänä ja konkurssipesien pesänhoitajana. Tomi Kauppinen siirtyi Merkuriukselle yhdestä Suomen suurimmista asianajotoimistoista.

Arvostan suuresti päästä mukaan Merkuriuksen matkaan. Tunnen toimiston ihmiset ja heidän tapansa tehdä asiakkaiden eteen töitä jo viiden vuoden takaa, jolloin viimeksi työskentelin Keskustori 5:ssa useamman vuoden. Inspiroiva työympäristö palvelee asiakkaiden liiketoimintoja ja kehittää meitä asiantuntijoita. Meillä on lisäksi erinomainen kombinaatio liikejuridiikan eri alojen taitajia. Ensimmäiset päivät tällä planeetalla ovat vain alleviivanneet edellä mainittua ”, Tomi Kauppinen summaa.

Sekä Kirsi-Marja että Tomi ovat laajasti verkostoituneita sekä elinkeinoelämässä että asianajokunnassa. Tomi Kauppinen toimii mm. Suomen Asianajajaliiton Hämeen osaston puheenjohtajana. Kirsi-Marja Salokangas on toiminut Suomen Asianajajaliiton tulevaisuustyöryhmän jäsenenä.