Merkurius mukana Asianajajaliiton Nuorten Päivillä 26.-27.10.2018

Merkurius Smart Up – haluamme olla nuorten asiantuntijoiden matkassa kehittämässä uutta innovatiivista asianajajasukupolvea. Tervetuloa Tampereelle Young Talents. Lisätietoa ohjelmasta Asianajajaliiton sivuilta.

Asianajajat Kirsi-Marja Salokangas ja Tomi Kauppinen nimitetty Merkuriuksen osakkaiksi

Asianajajat Kirsi-Marja Salokangas ja Tomi Kauppinen on kesäkuussa 2018 nimitetty Merkuriuksen osakkaiksi. ”Merkuriuksen pelikirjassa kova työ, innostus ja jatkuva kehitys ovat keskiössä. Kirsi-Marjan ja Tomin erityisasiantuntemus ja asenne vahvistavat hienosti tiimiämme ja olemme iloisia, kun saamme heidät rakentamaan tätä tarinaa ”, toteaa Merkuriuksen toimitusjohtaja Lassi Kettula.

Merkurius on liittynyt Smart Tampere -ohjelmaan

Smart Tampere -ohjelman tavoitteena on luoda yhteistyömalli missä yritykset, tutkimusorganisaatiot, yhteisöt ja asukkaat kehittävät palveluita ja ratkaisuja yhdessä Tampereen kaupungin kanssa ja erityisesti käyttäen kaupunkia kokeilualustana.

Merkurius on kutsuttu Tampere Business Campuksen jäseneksi

Tampere Business Campus TBC ry on yhteiskehittämiseen perustuva yritysverkosto.

Merkurius - Uusi korkealaatuinen liikejuridiikan asianajotoimisto Tampereelle

Asianajotoimisto Merkurius Oy aloittaa toimintansa 1.1.2018 Tampereella. Toimiston osoite on Keskustori 5. Toimiston kaikki kymmenen asiantuntijaa (8 lakimiestä, Office Manager ja Marketing Manager) työskentelivät ennen Merkuriuksen perustamista Asianajotoimisto Merilampi Oy:ssä. Merkurius jatkaa toimintaansa samoissa tiloissa Keskustorilla kuin aiemmin ja irtautuminen Merilammesta tapahtui hyvässä hengessä.

Asianajotoimisto Merkurius Oy:ssä on tehty 1.1.2018 seuraavat henkilöstönimitykset

Partner | CEO Lassi Kettula, Partner | CFO Jussi Lampinen, Partner Heli Piksilä-Rantanen.